Silvestrski tek na Javorniku

31.12.2022 je na Javorniku na Ravnah na Koroškem potekal tradicionalni že 29. Silvestrski tek okoli Javornika. Zbralo se je kar dosti tekačev. Med množico pa so bili tudi člani naše odprave s svojo stojnico.
Na stojnici so naši člani tokrat pekli palačinke in točili čaj za pridne tekače. Pri peki je pomagala tudi Marušina sestra Ana. V zameno za palačinke in čaj so tekači in gledalci prispevali prostovoljne darove. Zbrali smo kar lep izkupiček!
Posebej bi se radi zahvalili Bojanu Pogorevcu, predsedniku Koroškega atletskega kluba za pomoč pri promociji naše odprave na Silvestrskemu teku! Zahvala pa tudi vsem tekačem in obiskovalcem, ki so prispevali darove za našo odpravo, še posebej tekačicam, članicam skupine Bejbe, ki so prav z veseljem podprle našo odpravo, tako z darovi, kot tudi z mnogimi spodbudnimi besedami!

Dentalski blog – Laki lit

Na naši kliniki je urejeno tudi področje zobozdravstva, tako v smislu preventive kot tudi kurative. Zaradi slabe dostopnosti do zobozdravstvenih storitev ter pomanjkanja ozaveščenosti oralne

Preveri več

Začnimo pri osnovah

Šele po treh tednih vsakodnevnega srečevanja z nalezljivimi kožnimi boleznimi, slabo urejeno zobno higieno, menstrualno revščino in spolno prenosljivimi boleznimi, smo se docela zavedli, v

Preveri več